This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 10 posts ] 
My forum doesn't open! Help 
Author Message

Joined: Fri Jan 28, 2011 1:44 am
Posts: 12
Post My forum doesn't open! Help
Please my Forum doesn't open:

take a look:

porissocri.forumportal.us


Thu Apr 21, 2011 8:19 pm
Profile
Programmer
Programmer
User avatar

Joined: Sun Aug 13, 2006 11:19 am
Posts: 1800
Post Re: My forum doesn't open! Help
I don't find any problem, I can navigate in the forum without problems, http://porissocri.forumportal.us

_________________
Thank's for trusting GetForum.org
Follow us on twitter: http://twitter.com/getwebs
Image
Image


Thu Apr 21, 2011 9:27 pm
Profile

Joined: Fri Jan 28, 2011 1:44 am
Posts: 12
Post Re: My forum doesn't open! Help
admin wrote:
<span>I don't find any problem, I can navigate in the forum without problems, <a href="http://porissocri.forumportal.us" class="smarterwiki-linkify">http://porissocri.forumportal.us</a></span>


Here in Brazil it's impossible to open it.

I don't undestand it!

What can I do to solve that problem?


Fri Apr 22, 2011 12:41 am
Profile
Support Team
Support Team
User avatar

Joined: Fri Dec 28, 2007 3:56 am
Posts: 1200
Post Re: My forum doesn't open! Help
Bovolini i also am not finding anything wrong with your forum you may try to change browsers or try clearing your private data in your browser or if you have a dynamic dsl unplug your power and wait for 3 min then plug it back in and then go back to your forum and see if its back and if that does not work and you have a firewall turn it off then try to get back on your site if that works you need to add your forum url to the whitelist. if its not back then its the service that you have there and we cant help you on that part you will have to contact them.

_________________
Thank's For Trusting GetForum.org


Fri Apr 22, 2011 1:12 am
Profile WWW

Joined: Fri Jan 28, 2011 1:44 am
Posts: 12
Post Re: My forum doesn't open! Help
agentok wrote:
Bovolini i also am not finding anything wrong with your forum you may try to change browsers or try clearing your private data in your browser or if you have a dynamic dsl unplug your power and wait for 3 min then plug it back in and then go back to your forum and see if its back. if its not back then its the service that you have there and we cant help you on that part you will have to contact them.


Let me explain you:

My friends from Germany, US, Saudi can open that Forum without problems, but here in Brazil no one can open it.

That Site just doesn't work in Brazil! only in Brazil.

Why?


Fri Apr 22, 2011 4:48 am
Profile
Support Team
Support Team
User avatar

Joined: Fri Dec 28, 2007 3:56 am
Posts: 1200
Post Re: My forum doesn't open! Help
Bovolini ok let me EXPLAIN back to you, YOU need to try to do what i posted FIRST if that DOES NOT WORK it is your provider in Brazil you will have to contact them!!

_________________
Thank's For Trusting GetForum.org


Fri Apr 22, 2011 7:43 am
Profile WWW

Joined: Fri Jan 28, 2011 1:44 am
Posts: 12
Post Re: My forum doesn't open! Help
agentok wrote:
Bovolini ok let me EXPLAIN back to you, YOU need to try to do what i posted FIRST if that DOES NOT WORK it is your provider in Brazil you will have to contact them!!


Thank YOU

YOU are polite, nice and really really really educated!


Fri Apr 22, 2011 9:57 pm
Profile
Programmer
Programmer
User avatar

Joined: Sun Aug 13, 2006 11:19 am
Posts: 1800
Post Re: My forum doesn't open! Help
Bovolini, agentok does not mean anything bad, he just wants to be clear, that's the way he normal express himself. Have you checked with your ISP? Or does everyone in Brazil have problems?

_________________
Thank's for trusting GetForum.org
Follow us on twitter: http://twitter.com/getwebs
Image
Image


Fri Apr 22, 2011 11:26 pm
Profile

Joined: Fri Jan 28, 2011 1:44 am
Posts: 12
Post Re: My forum doesn't open! Help
admin wrote:
Bovolini, agentok does not mean anything bad, he just wants to be clear, that's the way he normal express himself. Have you checked with your ISP? Or does everyone in Brazil have problems?


Since last Monday no one here in Brazil can see my Forum. It doesn't work in Brazil.

all Brazilians see that message when try enter in the forum:

This webpage has a redirect loop
page web in http://porissocri.forumportal.us/error/en/?error=403


Sat Apr 23, 2011 2:27 am
Profile
Programmer
Programmer
User avatar

Joined: Sun Aug 13, 2006 11:19 am
Posts: 1800
Post Re: My forum doesn't open! Help  [ Solved ]
The forum can have been in a loop after upgrade, but not anymore, so the users that has problems should clear temp files and cookies in navigator, since navigator will show files from cache for a long time even if the content of the website has changed.

_________________
Thank's for trusting GetForum.org
Follow us on twitter: http://twitter.com/getwebs
Image
Image


Sat Apr 23, 2011 4:06 pm
Profile
Display posts from previous:  Sort by  
This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.   [ 10 posts ] 

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Jump to:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by STSoftware for PTF.

phpBB SEO